Dilluns, 30 de gener de 2023 - Edició 1649
La República

Vox demana la compareixença de Cambray al Parlament pels “escassos” recursos dels Fons Next Generation per a educació

ACN Barcelona – Vox ha registrat una sol·licitud perquè el conseller d’Educació, Josep González Cambray, comparegui a la Comissió d’Educació del Parlament. El grup d’extrema dreta vol que Cambray doni […]

Agències 04/01/2023

ACN Barcelona – Vox ha registrat una sol·licitud perquè el conseller d’Educació, Josep González Cambray, comparegui a la Comissió d’Educació del Parlament. El grup d’extrema dreta vol que Cambray doni explicacions per “l’escassa” mobilització de recursos provinents dels Fons Next Generation destinats a educació. A banda, han demanat al Govern que els faciliti informació sobre el grau de compliment i de recursos mobilitzats dels Fons MRR (Mecanisme de Recuperació i Resiliència) en matèria educativa tant pel que fa a subvencions com licitacions o transferències a altres entitats del sector públic, i han registrat una pregunta parlamentària demanant que se’ls aclareixi la mateixa qüestió.

Segons el diputat de Vox Manuel Acosta el repartiment dels fons “demostra que l’educació no és una prioritat per a la Generalitat catalana més enllà de la imposició lingüística”.