Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Vox critica que les eleccions no seran “lliures ni democràtiques” per l’assetjament que diuen que pateixen

ACN Tarragona.-Vox critica que les eleccions del 14-F no seran “lliures ni democràtiques” per l’assetjament que diuen que pateixen per part de grups d’antifeixistes i per part d’alguns mitjans de […]

Avatar
Agències 06/02/2021

ACN Tarragona.-Vox critica que les eleccions del 14-F no seran “lliures ni democràtiques” per l’assetjament que diuen que pateixen per part de grups d’antifeixistes i per part d’alguns mitjans de comunicació que els “silencien”. “No estem dient que impugnarem el resultat, ho diem per deixar palès que no hi concorrem en igualtat de condicions perquè no ens podem adreçar als votants com altres partits”, ha denunciat el president de Vox, Santiago Abascal, acompanyat del candidat del partit a la Generalitat, Ignacio Garriga, en un acte a Tarragona, on han tornat a ser rebuts amb crits de ‘fora feixistes dels nostres barris’. Garriga ha criticat que el “separatisme” anima els ciutadans a anar a votar i agafar el transport públic mentre els impedeix treballar.

Els Mossos han desplegat un dispositiu policial molt ampli per evitar que manifestants i partidaris de Vox es trobessin.