Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

Vox creu que la sentència del TJUE “apropa” l’extradició dels exiliats: “S’ha demostrat que Llarena tenia raó”

ACN Barcelona – El portaveu de Vox al Parlament, Joan Garriga, ha assegurat que la decisió del TJUE sobre les euroordres “apropa” l’extradició de Carles Puigdemont, Toni Comín, Clara Ponsatí […]

Agències 31/01/2023

ACN Barcelona – El portaveu de Vox al Parlament, Joan Garriga, ha assegurat que la decisió del TJUE sobre les euroordres “apropa” l’extradició de Carles Puigdemont, Toni Comín, Clara Ponsatí i Lluís Puig. “S’ha demostrat que Pablo Llarena tenia raó i que les denegacions de Bèlgica eren totalment infundades”, ha remarcat en una roda de premsa. A més, Garriga ha confiat que “aviat” pugui veure els exiliats “retent comptes davant de la justícia com qualsevol altre ciutadà”.

Durant la roda de premsa Garriga també s’ha referit a l’acomiadament per part de TV3 de l’humorista Manel Vidal del programa ‘Zona Franca’ per un acudit sobre el PSC. El diputat del grup d’extrema dreta s’ha queixat del “biaix ideològic” perquè, segons assegura, TV3 “només reacciona quan es posen amb el PSC”, mentre que quan els “insults” els rep Vox no s’actua.

D’altra banda, Vox ha registrat una petició de compareixença perquè el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, vagi a la Comissió d’Interior a concretar quines mesures s’està implementant per “protegir els ciutadans del terrorisme islamista”.