Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Vox creu que el conflicte per la B-40 és “un teatre” preelectoral i augura que ara el PSC “improvisarà noves condicions”

ACN Barcelona – El portaveu del grup parlamentari de Vox, Joan Garriga, considera que el conflicte entre ERC i el PSC en la negociació dels pressupostos, amb la B-40 com […]

Agències 27/01/2023

ACN Barcelona – El portaveu del grup parlamentari de Vox, Joan Garriga, considera que el conflicte entre ERC i el PSC en la negociació dels pressupostos, amb la B-40 com a principal escull, és “un teatre” abans de les eleccions municipals. Just l’endemà que finalment ERC cedís i votés a favor de la moció del PSC per executar la Ronda Nord, Garriga ha augurat que superat aquest punt de conflicte ara el PSC “improvisarà unes noves condicions” i ha afegit que estan “atrapats en mentides”. “Volen manifestar una distància entre el PSC i ERC que no existeix”, ha criticat, tot recordant que tant al investidura de Pedro Sánchez com els pressupostos espanyols van tirar endavant gràcies al suport d’ERC.

A banda, el portaveu del grup d’extrema dreta ha remarcat que Vox “esmena els pressupostos en la seva totalitat” perquè, segons assegura, hi ha molta despesa “supèrflua” i dedicada a “deliris ideològics”.

De fet, Vox ha engegat una campanya amb el lema ‘La Generalitat et roba’, que precisament busca assenyalar aquelles partides del pressupost que consideren que són innecessàries. Garriga ha avançat que cada setmana es referiran a una partida en concret que creuen que caldria eliminar. De moment, Vox ja ha denunciat els diners públics que es destinen a entitats com Plataforma per la Llengua, el projecte Rassif o Sidastudi.