Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

VOTV, El Prat Ràdio, ‘La Veïnal’, Canal Blau i Jordi Évole, Premis de Comunicació Local 2022

ACN Barcelona – VOTV, El Prat Ràdio, ‘La Veïnal’, Canal Blau i Jordi Évole han estat reconeguts aquest dimecres amb els Premis de Comunicació Local 2022. La gala, que s’ha […]

Agències 01/06/2022

ACN Barcelona – VOTV, El Prat Ràdio, ‘La Veïnal’, Canal Blau i Jordi Évole han estat reconeguts aquest dimecres amb els Premis de Comunicació Local 2022. La gala, que s’ha celebrat al Mercat Audiovisual de Catalunya, ha reconegut també Ràdio Igualada, Ràdio Capital de l’Empordà i Lluïsa Bertomeu. Durant l’esdeveniment s’ha estrenat el single ‘Estiu’ interpretat per Martina Burón, guanyadora de la darrera edició del programa ‘Objectiu Paki’. El tema serà la banda sonora de les televisions i ràdios locals aquest estiu. A l’edició d’aquest any han optat a les diferents categories dels guardons un total de 111 propostes, segons informen els organitzadors.

A la categoria de mitjans VOTV ha estat la millor televisió per l’esforç per fer un servei públic i seguir esdeveniments de tota mena sense abaixar el nivell de qualitat; El Prat Ràdio ha estat la millor emissora per la producció de continguts diversos tractats de manera variada i amb gran nivell, i a l’apartat digital s’ha valorat la qualitat de producció i l’aposta de ‘La Veïnal’ per fomentar la participació dels veïns en l’elaboració dels continguts.

A la categoria de continguts audiovisuals s’ha premiat, en l’apartat vídeo, el reportatge ‘1881. La gesta del ferrocarril’ (Canal Blau), i en l’àudio, ‘4 vides’ (Ràdio Igualada). Com a millor contingut multimèdia, ‘Diari d’un comboi de rescat’ (Ràdio Capital de l’Empordà).

El guardó a la categoria de millor professional ha estat per a Lluïsa Bartomeu (Canal Terres de l’Ebre), per la dedicació i constància i el Premi Especial del Jurat ha estat per al periodista Jordi Évole en reconeixement de la seva trajectòria en mitjans locals com Ràdio Cornellà o Viladecans TV.