Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

‘Viu el Teatre’ celebra les 500 funcions de l’obra ‘Pintamúsica’ a la Fundació Miró

ACN Barcelona.-La iniciativa ‘Viu el Teatre’ celebra les 500 funcions de l’obra ‘Pintamúsica’ a la Fundació Miró. Es tracta d’un espectacle creat per Berta Ros, Gisela Juanet i Lorena Lliró […]

Avatar
Agències 28/06/2021

ACN Barcelona.-La iniciativa ‘Viu el Teatre’ celebra les 500 funcions de l’obra ‘Pintamúsica’ a la Fundació Miró. Es tracta d’un espectacle creat per Berta Ros, Gisela Juanet i Lorena Lliró que combina música, art i teatre i proposa a nens d’entre 0 i 4 anys un viatge creatiu i sensorial que parteix de les estacions de l’any i que acaba amb el quadre ‘Dona i ocells en la nit’ de Joan Miró. Estrenat l’any 2015 dins del cicle CCCB Babies amb 6 funcions inicials, aquest estiu assoleix la xifra de mig miler de representacions. Per celebrar-ho, l’espectacle es podrà veure a l’espai Auditori de la Fundació Joan Miró del 3 a l’11 de juliol.

“Miró empatitza molt amb el públic més petit, pels seus traços, les seves figures geomètriques i els colors plans”, afirma Gisela Juanet, coordinadora de projectes de ‘Viu el Teatre’. Pel seu format sensorial, també es posiciona com una de les poques propostes de turisme d’arts escèniques familiar de Barcelona, afirmen els impulsors de la iniciativa.’Pintamúsica’ és una de les produccions de Viu el Teatre amb més projecció: ha passat pel CCCB, el Teatre Romea i la Fundació Miró, així com pels principals circuits de teatre infantil espanyols com FETEN a Gijón, Feria Ciudad Rodrigo a Castella i Lleó o la Red de Teatros de Madrid, entre altres.L’obra també ha tingut recorregut internacional amb parades al Performing Arts Market Seoul de Corea o el Bursa Internacional Theatre Festival de Turquia.