Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Villarejo diu que l’operació Catalunya perseguia un “bé superior” amb “actuacions il·legals” que “tornaria a fer”

ACN Barcelona – L’excomissari de la Policia Nacional José Manuel Villarejo ha defensat les actuacions de l’Estat contra l’independentisme conegudes com a operació Catalunya perquè perseguien un “bé superior”, la […]

Agències 22/05/2022

ACN Barcelona – L’excomissari de la Policia Nacional José Manuel Villarejo ha defensat les actuacions de l’Estat contra l’independentisme conegudes com a operació Catalunya perquè perseguien un “bé superior”, la unitat d’Espanya, tot i que ha reconegut que incloïen “actuacions absolutament il·legals”. No obstant això, ha afirmat que les “tornaria a fer”. Ho ha dit entrevistat la nit d’aquest dissabte a diumenge a TV3, on ha admès que per desacreditar el sobiranisme es van “alterar proves” i fer coses “més o menys ortodoxes”. “Vam fer el que havíem de fer”, ha resumit.

Villarejo ha assegurat que la democràcia espanyola és “tutelada” i “no és certa” perquè està controlada pels serveis d’intel·ligència de l’Estat, dels quals ha criticat que depenguin del Ministeri de Defensa. “Hi ha una sèrie de senyors que se senten l’Estat” i que “manen, controlen i decideixen el que passa al país”, ha asseverat, ja que creuen que “els espanyols són menors d’edat”.