Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Vilamur prepara una nova edició del festival de les arts Terra Roia, després de suspendre la de l’any passat

ACN Soriguera.-L’Ajuntament de Soriguera, l’Associació de Veïns de Vilamur, voluntaris, artistes, entitats i institucions ja preparen l’edició del festival de les arts Terra Roia 2021, abans conegut com a SIARTB. […]

Agències 16/03/2021

ACN Soriguera.-L’Ajuntament de Soriguera, l’Associació de Veïns de Vilamur, voluntaris, artistes, entitats i institucions ja preparen l’edició del festival de les arts Terra Roia 2021, abans conegut com a SIARTB. Arreu del Pallars Sobirà es duran a terme exposicions fotogràfiques, xerrades, lectures, representacions teatrals, concerts, una fira multisectorial de creadors i entitats, projeccions i tallers, entre altres propostes culturals i artístiques. Les activitats començaran a finals de juliol i s’allargaran fins el 29 d’agost. La fira multidisciplinària es farà el 19 i 20 d’agost a Vilamur. Després de suspendre l’edició 2020 per les mesures decretades per la covid-19, la d’enguany inclourà més actes i artistes i arribarà a més indrets de la comarca.

L’art fotogràfic tindrà un paper destacat en aquesta edició, amb nombroses exposicions de col·leccions institucionals (exposició de fotografies estereoscòpiques de Josep Forns d’entre 1920 i 1930, fotografies del fons de Violant i Simorra, entre altres) i una selecció de treballs de fotògrafs locals.