Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Vilagrà, sobre l’avís de la Moncloa pel fons: “No seria cap novetat que ens mirin amb lupa tots els decrets

ACN Barcelona.-La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha afirmat que “no és cap novetat que el govern espanyol miri amb lupa els decrets que aprova el Govern”. D’aquesta manera […]

Avatar
Agències 07/07/2021

ACN Barcelona.-La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha afirmat que “no és cap novetat que el govern espanyol miri amb lupa els decrets que aprova el Govern”. D’aquesta manera ha respost en una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’ a l’avís de la Moncloa de recórrer el fons complementari de riscos si no s’ajusta a la llei. Vilagrà assegura que és un decret avalat amb informes jurídics i econòmics, i que està dins la legalitat. “Estem tranquils, hem treballat molt tècnicament i entenem que no té cap escull”, ha afegit.

La consellera Vilagrà ha assenyalat que el govern espanyol ja ha intentat tombar lleis socials, com la que regula el preu dels lloguers. I ha reivindicat que la Generalitat té potestat de fer decrets lleis fruit de les competències que té. “Com a consellera em pertoca protegir els treballadors de qualsevol eventualitat que es puguin trobar per exercir les seves tasques”, ha conclòs.