Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Vilagrà sobre la consulta a la militància de Junts: “Estem disposats a treballar si decideixen quedar-se al Govern”

ACN Barcelona – La consellera de la Presidència del Govern, Laura Vilagrà, s’ha pronunciat aquest dijous sobre la consulta a la militància que està fent Junts per Catalunya per decidir […]

Agències 06/10/2022

ACN Barcelona – La consellera de la Presidència del Govern, Laura Vilagrà, s’ha pronunciat aquest dijous sobre la consulta a la militància que està fent Junts per Catalunya per decidir el futur de l’executiu. Vilagrà ha assegurat que la seva formació està disposada a “treballar si decideixen quedar-se” per tal de millorar “en tot el que calgui” i complir els acords que es van subscriure a l’inici de la legislatura. Tot i això, també ha instat la formació a “deixar clara” quina és la seva posició per tal de poder governar amb “cohesió”. “S’ha de continuar treballant i no aturar la maquinària de la Generalitat per un problema intern de Junts, els problemes s’han de resoldre i cal buscar solucions de forma immediata”, ha subratllat.

Vilagrà també ha deixat clar que “respecta completament” el procés intern que està portant a terme la formació i que, un cop quedi clara la seva posició, estan disposats a treballar “en els aspectes que calgui”. “S’ha de confluir en un Govern fort, cohesionat i lleial”, ha subratllat, “convé tancar aquesta crisi i treballar pels interessos del país”. La consellera també ha aprofitat per recordar que hi ha “molts gent que està patint” i que, a més, queden molts reptes polítics sobre la taula.