Dimecres, 29 de juny de 2022 - Edició 1434
La República

Vilagrà reclama “celeritat” per tancar la proposta tècnica per als Jocs d’hivern i exigeix que “ningú la posi en risc”

ACN L’Espluga de Francolí – La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha reclamat “celeritat” per tancar la proposta tècnica per als Jocs d’Hivern. “De cap manera volem que ningú […]

Agències 20/05/2022

ACN L’Espluga de Francolí – La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha reclamat “celeritat” per tancar la proposta tècnica per als Jocs d’Hivern. “De cap manera volem que ningú la posi en risc”, ha remarcat en declaracions als mitjans des de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà). En un inici des del COE s’havia marcat com a data límit per tancar la candidatura aquest mateix divendres, però 24 hores abans el president del comitè, Alejandro Blanco, va decidir allargar el termini per tenir “més marge”. Vilagrà ha insistit que des de Catalunya se senten “còmodes” amb l’acord al que s’havia arribat inicialment i del que l’Aragó es va despenjar.

“Nosaltres hi som per sumar, però si no és possible s’ha de poder explorar totes les alternatives”, ha dit la consellera. De totes maneres, ha explicat que des d’un inici Catalunya havia apuntat cap a una candidatura en col·laboració amb altres territoris per no haver de construir equipaments o infraestructures de zero i que després no tinguin utilitat. Precisament per això ha reivindicat l’acord inicial perquè és “equilibrat i competitiu”