Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

Vilagrà interpreta que la moció pactada no implica ampliar la consultar sobre els Jocs d’Hivern a tres comarques més

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, interpreta que la moció pactada entre ERC, Junts, CUP i comuns no implica ampliar la consulta sobre els Jocs d’hivern sinó que insta a “treballar” amb les comarques del Berguedà, el Solsonès i el Ripollès la seva implicació. Vilagrà ha afegit que, de moment, ni Solsona ni Bergadà han demanat al Govern de manera majoritària participar a la consulta i que només ho han fet alguns ajuntaments. En el cas del Ripollès, l’executiu encara no ha anat a fer les reunions per aquesta qüestió i té previst fer-ho properament. Així ho ha dit Vilagrà en roda de premsa després de la reunió entre el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el secretari general adjunt del PDeCAT, Marc Solsona.

Vilagrà ha afirmat que s’han de veure “quines opcions” hi ha perquè les tres comarques se sentin part participada i ha assegurat que el seu departament serà “molt intensiu” anant al territori. Tot i així, ha defensat que la consulta es restringeixi al Pirineu i l’Aran. “Per un territori petit, que prenguin decisions ells, és rellevant. Sense Pirineu i Aran no hi ha candidatura”, ha insistit.

Publicitat

També ha recordat que les comarques del Berguedà, el Solsonès i el Ripollès ja formen part de la comissió territorial on es prenen decisions i que, per tant, ja formen part del procés participatiu.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió