Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Vilafranca del Penedès aprova una primera partida d’1,2 MEUR per al “pla de xoc” contra la crisi de la covid-19

ACN Vilafranca del Penedès.-L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat destinar una primera aportació d’1,2 milions d’euros (MEUR) al “pla de xoc” de mesures urgents per pal·liar la crisi social i econòmica […]

Avatar
Agències 20/05/2020

ACN Vilafranca del Penedès.-L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat destinar una primera aportació d’1,2 milions d’euros (MEUR) al “pla de xoc” de mesures urgents per pal·liar la crisi social i econòmica derivada de la crisi de la covid-19. La part més important aprovada al ple d’aquest dimarts -700.000 euros- són per a rebaixes fiscals que s’aplicaran en diversos àmbits. Entre altres, es reduirà un 40% la taxa de residus comercials als establiments tancats forçosament, es bonificarà el 100% de la taxa de terrasses fins a finals d’any i es rebaixarà un 25% la taxa de mercats al carrer. També es preveu la bonificació total de la taxa de mercats municipals per als establiments de bar i restaurant, i un 25% de rebaixa als preus del Complex Aquàtic.

Els 500.000 euros restants de la primera partida contra la crisi de la covid-19 seran per a ajuts directes urgents a veïns, establiments comercials i entitats.