Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Victòria Alsina: “Junts ha de continuar al Govern i ha de tenir-hi més lideratge”

ACN Barcelona – La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, ha defensat que Junts no ha de marxar de l’executiu presidit per Pere Aragonès. “La millor manera de […]

Agències 22/07/2022

ACN Barcelona – La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, ha defensat que Junts no ha de marxar de l’executiu presidit per Pere Aragonès. “La millor manera de fer valer el programa electoral és ser al Govern. Per tant, jo crec que hem de continuar al Govern i, a més a més, hem de tenir més lideratge. Es necessita estabilitat i seguir fent la feina”, ha argumentat en una entrevista a l”Ara’. D’altra banda, pel que fa a la taula de diàleg, Alsina ha dit que és una “operació de màrqueting polític” per fer veure que el conflicte està “canalitzat de manera interna”. I pel que fa al cas de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, la consellera ha dit que la presumpció d’innocència és un dret fonamental.

Alsina defensa que perquè la taula de diàleg funcioni  ha de tenir “objectius molt clars, un calendari i metodologia”. “Això no ho hem vist fins ara”, ha afegit.

La consellera d’Acció Exterior, que no milita a Junts, ha dit que no descarta afiliar-se al partit perquè cada dia s’hi sent més còmode.

I preguntada per la llista de Junts per Barcelona, ha admès que li encantaria que l’encapçalés Xavier Trias, Josep M. Argimon i Neus Munté. Però ha afegit que l’última decisió la té l’exalcalde.