Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Víctor Amela conduirà l’espai ‘Ho has vist!?’ per commemorar els 60è aniversari de TVE Catalunya

ACN Barcelona.-TVE Catalunya celebrarà el 60è aniversari de l’inici de les seves emissions amb una programació especial que inclou des d’un espai recordatori dels programes més emblemàtics (‘Ho has vist?!), […]

Avatar
Agències 10/04/2019

ACN Barcelona.-TVE Catalunya celebrarà el 60è aniversari de l’inici de les seves emissions amb una programació especial que inclou des d’un espai recordatori dels programes més emblemàtics (‘Ho has vist?!), amb Víctor Amela, fins a cinc emissions inèdites de ‘Saber i guanyar’ en versió catalana del mític concurs de TVE, presentat pel mateix Jordi Hurtado. D’altra banda, ‘Recording’ recordarà la història d’aquests 60 anys al canal públic i s’estrenarà ‘Bany compartit’, una ‘sitcom’ que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l’únic bany del pis on viuen. Entre els actes commemoratius de la cadena hi ha un concert al Liceu amb l’Orquestra i el Cor de RTVE i el cor infantil de l’Orfeó Català.

‘Saber y ganar’ realitzarà una sèrie de cinc programes especials a La 2, que s’emetran la setmana del 8 al 12 de juliol, titulats ‘Saber i guanyar’, una versió en llengua catalana del veterà concurs.Pel què fa a ‘Ho has vist!?’, setmanalment Víctor Amela donarà pas des del 16 d’abril a la redifusió d’una selecció de programes de diverses èpoques i gèneres realitzats tant en castellà com en català per TVE Catalunya. A més de la programació especial, TVE Catalunya també prepara diversos actes per celebrar l’aniversari. El director de RTVE Catalunya, Carles González ha anunciat que el 13 de juliol, un dia abans de la data de l’efemèride, l’Orquestra i Cor de RTVE amb nens del cor infantil de l’Orfeó Català interpretaran al Gran Teatre del Liceu la tercera simfonia de Mahler dirigida per Pablo González.Carles González també ha anunciat que l’últim trimestre de l’any s’enregistraran dos ‘Conciertos de Radio 3’ a Catalunya de grups catalans. També se celebrarà una festa de Radio 3 amb actuacions en directe per commemorar els 60 anys de TVE Catalunya. El director de RTVE Catalunya ha explicat que la plataforma digital Playz està preparant la primera ficció en català. Sota el títol de ‘Drama’ es podrà veure a tot l’Estat.