Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Vic serveix el tradicional entrepà de botifarra o porc de Dijous Gras amb format per emportar i mesures contra la covid

|

- Publicitat -

ACN Vic.-La covid-19 no ha impedit que Osona Cuina organitzés una nova edició del tradicional Dijous Gras a Vic. S’ha fet amb format per emportat i s’ha canviat d’emplaçament, el recinte firal El Sucre, per controlar l’aforament. I hi havia controls de temperatura i neteja de mans als accessos. Des de primera hora, un degoteig de persones han comprat entrepans de botifarra, botifarra negra i cansalada. A partir del migdia s’ha servit el plat estrella, l’entrepà de porc rostit Ral d’Avinyó, cuit durant setze hores. A primera hora ja tenien 900 encàrrecs per servir si bé des d’Osona Cuina preveuen vendre un 40% menys respecte anys anteriors. “La tradició no es pot perdre”, afirmava en Carles, un veí de la ciutat que cada any ve a buscar l’entrepà.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió