Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Vic acull una fira multisectorial amb una cinquantena d’empreses catalanes “compromeses amb el país”

ACN Vic.-La patronal Anem X Feina organitza, aquest dissabte a Vic, una fira multisectorial amb una cinquantena d’empreses catalanes “compromeses amb el país” per tal que puguin donar a conèixer […]

Agències 08/06/2021

ACN Vic.-La patronal Anem X Feina organitza, aquest dissabte a Vic, una fira multisectorial amb una cinquantena d’empreses catalanes “compromeses amb el país” per tal que puguin donar a conèixer els seus productes i serveis als consumidors. Segons ha explicat a l’ACN el delegat de la patronal a Barcelona, Àlex de Azuaje, té com a finalitat “reactivar l’economia i ajudar a les petites i mitjanes empreses, que ho estan passant tan malament per culpa de la pandèmia i la falta d’ajuts directes per part del Govern de l’Estat”. Així, després d’una primera prova pilot a Vic, és previst que durant l’estiu i la tardor es traslladi l’esdeveniment a altres ciutats del territori com Montblanc, Sabadell o Vilanova i la Geltrú.

Anem X Feina va crear, ara fa uns mesos un web aparador per ajudar a les petites i mitjanes empreses a donar a conèixer els seus productes als consumidors. Seguint amb aquesta línia i aprofitant l’alleugeriment de les restriccions, la patronal organitza aquest dissabte a la rambla del Passeig de Vic una fira multisectorial amb la mateixa finalitat: “ser un aparador per a un consum políticament responsable”, explica el delegat de la patronal a Barcelona, Àlex de Azuaje. S’hi podran trobar tota mena de productes, des d’empreses catalanes d’energia o gas, a associacions de productors i cooperatives.A banda dels estands, la fira comptarà amb ponències i xerrades que tractaran diferents temàtiques, des de com la covid-19 i la falta d’ajudes econòmiques directes per part de l’Estat ha influït en el tancament dels negocis, a la importància de les energies renovables i la sobirania fiscal.Amb la fira, batejada com “Consum responsable, som Empresa, fem País”, Anem x Feina busca “reactivar l’economia” i ajudar a les empreses a sufragar els perjudicis causats per la pandèmia. Per aquesta raó, Vic serà només la primera de les parades de la fira empresarial. Segons ha avançat de Azuaje, la proposta ha tingut una molt bona acollida entre els participants, pel que se’n faran més, probablement amb més estands si les restriccions ho permeten, durant els propers mesos, a altres punts del territori com Montblanc, Vilanova i la Geltrú o Sabadell.