Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Vergés es compromet a un nou model de transport sanitari a partir de 2021

ACN Barcelona.-La consellera de Salut, Alba Vergés, s’ha compromès aquest dijous a implementar un nou model de transport sanitari a partir del 2021. En el marc d’una interpel·lació al ple […]

Avatar
Agències 11/04/2019

ACN Barcelona.-La consellera de Salut, Alba Vergés, s’ha compromès aquest dijous a implementar un nou model de transport sanitari a partir del 2021. En el marc d’una interpel·lació al ple del Parlament del diputat de la CUP Vidal Aragonés, Vergés ha instat a acordar un nou sistema que satisfaci interessos “legítims” de totes les parts, i ha assegurat estar-se “interessant fins l’últim detall” per la gestió pública dels recorreguts, horaris i condicions laborals del sector del transport sanitari. Malgrat no ha detallat per quin model es decanta, si un públic o un privat, ha respost al diputat de la CUP que per recuperar contractes o revertir-los es necessita “seguretat jurídica”. “Ens hem d’assegurar que ho fem quan no ens guanyin als jutjats”, ha dit Vergés.

“Aquest model no serà perquè tampoc m’agrada a mi, serà diferent a partir de 2021”, ha dit Vergés. La consellera ha destacat la importància que el Departament disposi de tota la informació sobre les peticions del sistema, a través del programa ‘Pandora’, i que no estiguin en mans de les empreses, per tal d’assolir aquest objectiu. La CUP va presentar l’abril del 2016 una denúncia a la Fiscalia contra l’adjudicació de 7 lots del transport sanitari a la família Bonomi, a través de l’empresa Transport Sanitari de Catalunya (TSC) per indicis d’irregularitats en el concurs.