Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Vergés diu que Vendrell estava “enfadat” amb Salut per com li va anar en un concurs però afirma que “no trobaran res”

ACN Barcelona.-La consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat que de les converses gravades per la Guàrdia Civil en que Xavier Vendrell parla d’ella extreu que és “una persona que […]

Agències 05/11/2020

ACN Barcelona.-La consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat que de les converses gravades per la Guàrdia Civil en que Xavier Vendrell parla d’ella extreu que és “una persona que està enfadada amb el Departament de Salut per com li ha anat un procediment”. En declaracions a Ràdio 4, ha explicat que va mantenir un dinar amb Vendrell on van parlar de “moltíssimes coses” i on aquest li va explicar que havia tingut contractes en el passat amb Salut i que ara no en tenia i ha afegit: “I això li deu semblar injust”. En ser preguntada sobre si es va queixar per això, ha respost que “com tanta altra gent” i ha afirmat que ella intenta “parlar amb tot”. Vergés ha insistit que l”operació Volhov’ és un “muntatge policial i ha garantit que “no trobaran res”.

“Vam parlar de moltíssimes coses, tampoc ens hem d’amagar d’un dinar personal”, ha afirmat Vergés. La consellera ha dit que Vendrell no és un amic però sí un company de partit. En un dels àudios, Vendrell diu que Vergés “no és conscient de la màfia que té ficada per allà dins” en referència a Salut. La consellera ha assegurat que Vendrell no li va parlar de cap màfia durant el dinar i ha defensat que tots els procediments públics estan molt reglats.