Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Verge sobre el PSOE en la llei del ‘només sí és sí’: “Il·lustra el seu enfocament polític davant les violències sexuals”

ACN Barcelona – La consellera d’Igualtat i Feminismes del Govern, Tània Verge, ha assegurat aquest dimarts que veu “incomprensible” que el PSOE estigui forçant una presa en consideració sense l’acord […]

Agències 07/03/2023

ACN Barcelona – La consellera d’Igualtat i Feminismes del Govern, Tània Verge, ha assegurat aquest dimarts que veu “incomprensible” que el PSOE estigui forçant una presa en consideració sense l’acord dels socis de govern pel que fa a la llei del ‘només sí és sí’. La consellera també ha qüestionat que els socialistes “estiguin disposats a anar de la ma de PP i VOX en aquesta reforma legislativa”, considerant que es tracta de dos partits que “no es caracteritzen per la defensa dels drets de les dones i que han impugnat sistemàticament totes les lleis d’igualtat”. En aquest sentit, ha opinat que la situació “il·lustra molt bé” que no té “res a veure amb qüestions tècniques”, sinó amb “l’enfocament polític davant les violències sexuals”.

Verge també ha subratllat que l’enfocament de la llei és el que Catalunya “ja tenia vigent amb el seu marc normatiu”. “Consentiment al centre, per erradicar la victimització, i l’aposta per les polítiques de prevenció i l’atenció a les víctimes sense denúncia prèvia”, ha conclòs.