Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Veïns del Turó de Gardeny de Lleida es reuniran amb la policia per rebre informació sobre els delictes al barri

ACN Lleida.-L’alcalde accidental de Lleida, Toni Postius, s’ha posat en contacte aquest dilluns amb el president de l’Associació de Veïns Turó de Gardeny, Adolfo Roqué, per explicar els actuacions policials […]

Avatar
Agències 16/08/2021

ACN Lleida.-L’alcalde accidental de Lleida, Toni Postius, s’ha posat en contacte aquest dilluns amb el president de l’Associació de Veïns Turó de Gardeny, Adolfo Roqué, per explicar els actuacions policials dutes a terme al barri recentment. Els veïns han expressat la seva preocupació pel que han qualificat com una “onada” de robatoris a vehicles durant el darrer mes. Per això, han fet una crida a les forces policials a intervenir al barri i fins i tot han plantejat l’organització d’un sometent per fer-hi front. Això no obstant, segons la Paeria, la passada nit la Guàrdia Urbana ha col·laborat en una actuació dels Mossos d’Esquadra que ha acabat amb la detenció d’una persona, reincident, després de ser enxampada quan anava a robar un cotxe.

Postius ha proposat al president de l’entitat veïnal organitzar una reunió de policia de proximitat amb la participació de responsables de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra per tal d’informar els veïns sobre les actuacions al barri, donar consells de seguretat i pautes d’actuació quan es detecti alguna conducta incorrecta i poder millorar així la coordinació del veïnat amb les forces de segurat.