Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Valls es resigna al segon any sense Firagost

ACN Valls.-Valls es resigna al segon any consecutiu sense Firagost. La suspensió d’aquesta fira del camp, que omple els carrers del centre de parades i estands de productes i maquinària […]

Avatar
Agències 04/08/2021

ACN Valls.-Valls es resigna al segon any consecutiu sense Firagost. La suspensió d’aquesta fira del camp, que omple els carrers del centre de parades i estands de productes i maquinària agrícola, suposa deixar de percebre un “importantíssim” moviment econòmic, una xifra que no es pot calcular, segons la Cambra de Comerç, si bé destaca que els 300 expositors i 100.000 visitants anuals ja donen una idea del benefici perdut. Primer l’organització es va plantejar fer-la, en format més reduït, però vuit dies abans de la Firagost es va decidir anul·lar-la per prudència. El fet de no poder controlar la quantitat de públic en una fira de carrer va ser el detonant perquè l’Ajuntament decidís finalment ajornar-la. Bona part dels preparatius ja s’havien fet.

Hi havia un terç dels expositors lligats i fins i tot ja s’estaven instal·lant els tradicionals tendals que cobreixen els carrers de Valls, que aquest dimarts i dimecres estarien plens de gom a gom de visitants, en el que hauria estat la 66a edició. “Ara esperem poder fer el 2 i 3 d’agost de l’any que ve un Firagost com Déu mana”, conclou Rafel Castells, secretari de la Cambra.