Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Valls considera “un gran error” que Barcelona refusi el museu Hermitage

ACN Barcelona.-L’exprimer ministre francès i regidor de Barcelona pel Canvi a l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, ha considerat “un gran error” que el govern municipal hagi “vetat” el museu Hermitage […]

Avatar
Agències 27/01/2020

ACN Barcelona.-L’exprimer ministre francès i regidor de Barcelona pel Canvi a l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, ha considerat “un gran error” que el govern municipal hagi “vetat” el museu Hermitage al port de la capital catalana després que fins a quatre informes tècnics hagin desaconsellat la ubicació. Valls també ha lamentat “la forma” amb què l’equip d’Ada Colau ha “gestionat el tema”, i ha criticat que s’hagi desestimat la proposta “abans de conèixer l’opinió dels altres grups de l’oposició”. Barcelona pel Canvi ha recordat que el projecte compta amb el “suport total” del veïnat de la Barceloneta i d’una quarantena d’entitats culturals i socials de la ciutat, i ha subratllat que els informes tècnics “no són vinculants”.

El grup de Valls considera, en aquest sentit, que els informes tenien “com a únic objectiu” donar “cobertura” a la decisió “ja presa” pel govern de Colau.Per això considera la qüestió “un nou fracàs” de l’Ajuntament a l’hora de “sumar” nous equipaments “de primer nivell” per a la ciutat. Ho ha definit, a més, com un nou exemple de l’oposició “ideològica” de l’equip de Colau “al sector privat”.Finalment, la formació informa que ha presentat una moció perquè la postura de l’Ajuntament “sigui objecte de debat” al ple del 31 de gener.