Dijous, 30 de juny de 2022 - Edició 1435
La República

Vacarisses estableix franges de subministrament d’aigua per la manca de cabal als aqüífers del municipi

ACN Vacarisses – L’Ajuntament de Vacarisses (Vallès Occidental) ha anunciat que estableix franges de subministrament d’aigua a partir d’aquest dijous per la manca de cabal als aqüífers del municipi. Dimarts […]

Agències 18/05/2022

ACN Vacarisses – L’Ajuntament de Vacarisses (Vallès Occidental) ha anunciat que estableix franges de subministrament d’aigua a partir d’aquest dijous per la manca de cabal als aqüífers del municipi. Dimarts passat el consistori ja va posar en marxa un pla de restricció del servei d’aigua potable que tallava el subministrament entre les deu de la nit i les sis de la matinada. Ara la mesura s’amplia i només se’n servirà de les 6 a les 10 del matí i de les vuit del vespre a les 12 de la nit. Segons l’equip de govern, l’augment de les temperatures ha disparat el consum d’aigua, fet que obliga a prendre la mesura. Aquest dijous hi haurà cubes a la plaça Joan Bayà, al local de l’Associació de Veïns de Torreblanca II i al camp de futbol de Can Serra.

A banda, també s’instal·laran dipòsits a la plaça de l’Església de Torreblanca I i a l’entrada del Fresno.

Les urbanitzacions La Creu, Els Caus, El Ventayol, La Farinera i El Palà no es veuran afectades per aquesta mesura, ja que no s’abasteixen d’aigua municipal.