Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

USTEC denuncia el “caos” que ha suposat l’inici de curs i avisa que la salut als centres està “en entredit”

ACN Barcelona.-El sindicat USTEC-STEs ha denunciat aquest dimecres el “caos” que ha suposat l’inici de curs, i ha avisat que la salut als centres està “en entredit”. Al seu parer, […]

Avatar
Agències 23/09/2020

ACN Barcelona.-El sindicat USTEC-STEs ha denunciat aquest dimecres el “caos” que ha suposat l’inici de curs, i ha avisat que la salut als centres està “en entredit”. Al seu parer, hi ha hagut “manca de voluntat política” per donar sortida a situacions previsibles. “Ja no sabem si la improvisació i la irresponsabilitat són fruit de la manca de voluntat política o de la incapacitat”, continua el sindicat, que assegura que el departament està qüestionant els criteris dels seus propis treballadors tècnics de prevenció, “forçant-los perquè els rebaixin”. USTEC assegura que als centres no han arribat material de seguretat per arribar al Nadal, que no s’ha donat la protecció adequada a persones aptes i que no s’han complert la distància d’1,5 metres a les aules.

També denuncia que no s’ha enviat cap mena d’instrucció a les direccions sobre com gestionar administrativament els casos de persones vulnerables, ni a les persones que havien de tramitar una baixa per ser sensibles. El sindicat tampoc té coneixement que s’hagin enviat instruccions al personal sanitari de les mútues.