Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

USOC reclama una paga extraordinària i 15 dies de vacances pels sanitaris de centres concertats

ACN Barcelona.-La Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) ha reclamat una paga extraordinària i 15 dies de vacances per a tots els sanitaris de centres concertats un cop acabada la […]

Avatar
Agències 06/04/2020

ACN Barcelona.-La Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) ha reclamat una paga extraordinària i 15 dies de vacances per a tots els sanitaris de centres concertats un cop acabada la lluita contra la pandèmia de covid-19. En una carta dirigida a la consellera de Salut, Alba Vergés i al conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, el sindicat assegura que els professionals sanitaris “s’estan jugant la vida per cuidar i salvar les vides de tots” i per tant es mereixen un “gest” per part de la Moncloa i la Generalitat. Segons USOC, aquestes mesures s’haurien d’aplicar a tots els professionals del conveni de Sanitat Concertada a Catalunya un cop finalitzada la situació d’excepcionalitat causada pel coronavirus.

El sindicat també aprofita per recordar que les condicions de feina dels sanitaris són “precàries” i per reclamar que els equips de protecció individual (EPI) arribin “ja” als hospitals. “Mentre que els gestors polítics parlen de molts centenars de milers i de tones de material, als Hospitals no els veiem aquests materials i no veiem diferències amb els dies anteriors”, asseguren.