Dimecres, 29 de setembre de 2021 - Edició 1161
La República

Uriach ven el seu negoci B2B a un fons d’inversió per enfocar-se en el sector del Natural Consumer Healthcare

ACN Barcelona.-La farmacèutica Uriach ha anunciat la venda del seu negoci B2B al fons d’inversió espanyol MCH PE junt amb un grup de Family Offices desvinculades del sector, segons ha […]

Avatar
Agències 13/09/2021

ACN Barcelona.-La farmacèutica Uriach ha anunciat la venda del seu negoci B2B al fons d’inversió espanyol MCH PE junt amb un grup de Family Offices desvinculades del sector, segons ha explicat el conseller delegat de la companyia, Oriol Segarra. L’acord inclou el traspàs de les dues plantes d’Urquima a Sant Fost de Campsentelles, dedicada al 100% a la fabricació de principis actius per al negoci B2B, i de Palau-Solità i Plegamans, que agrupa un 80% de la seva producció B2B. En aquesta darrera, Uriach hi podrà seguir treballant en la seva divisió de Consumer Healthcare després d’acordar-ho amb la nova propietat. L’operació també implica que els 400 treballadors de la divisió B2B d’Uriach es mantinguin a la nova empresa amb les mateixes condicions.

El negoci B2B d’Uriach està centrat en la fabricació, I+D, llicència i subministrament de productes farmacèutics. Segarra ha eludit donar xifres de l’operació, tancada a finals d’agost, per motius de confidencialitat i ha explicat que amb la sortida d’aquesta divisió els plans de l’empresa passen ara per tancar aquest any amb una facturació d’entre 235 i els 240 milions d’euros davant els 300 MEUR que contemplava el pla estratègic. De no haver-se dut a terme, el conseller delegat ha deixar clar que s’haguessin superat “amb escreix”.