Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Uns 466.000 vehicles sortiran de l’àrea metropolitana de Barcelona en el marc del pont de la Mercè

ACN Barcelona.-El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu que uns 466.000 vehicles surtin de l’àrea metropolitana de Barcelona en el marc del pont de la Mercè. De la mateixa manera, […]

Avatar
Agències 20/09/2019

ACN Barcelona.-El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu que uns 466.000 vehicles surtin de l’àrea metropolitana de Barcelona en el marc del pont de la Mercè. De la mateixa manera, l’organisme preveu que el dimarts 24 de setembre en tornaran uns 264.000. Mossos i SCT han activat a les tres de la tarda d’aquest divendres un dispositiu especial per controlar el trànsit durant el pont. S’allargarà fins a les dotze de la nit de dimarts vinent. Trànsit indica que és la primera operació de la temporada de tardor i representa un augment d’intensitat en les destinacions cap a zones de l’interior i de muntanya, coincidint també amb el començament de la temporada de bolets. Amb tot, i en funció del temps (dissabte es preveuen pluges generals), també hi pot haver mobilitat cap a zones de la costa.

SCT i Mossos no preveuen que hi hagi grans problemes de mobilitat, tot i que algunes vies poden presentar més intensitat. És el cas de l’AP-7, la C-16 i la N-340. El dispositiu policial per controlar el trànsit inclou 1.638 agents dels Mossos d’Esquadra, que preveuen establir 1.027 controls de drogo-alcoholèmia, distraccions, seguretat passiva o velocitat, entre d’altres.