Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Uns 400 comerços reben assessorament gratuït per reactivar el negoci després de la pandèmia

ACN Barcelona.-Uns 400 comerços de la ciutat de Barcelona han rebut assessorament gratuït per reactivar el seu negoci després de la pandèmia a través d’un programa de Barcelona Activa i […]

Avatar
Agències 11/08/2021

ACN Barcelona.-Uns 400 comerços de la ciutat de Barcelona han rebut assessorament gratuït per reactivar el seu negoci després de la pandèmia a través d’un programa de Barcelona Activa i la Direcció de Comerç de l’Ajuntament. El programa ofereix als establiments un acompanyament individualitzat i personalitzat per tirar endavant. En concret, restaurants, botigues de roba i supermercats, entre d’altres, han pogut fer un diagnosi de la seva situació, amb els seus punts febles i forts, i dissenyar un pla d’acció per respondre a les seves necessitats particulars. Així, s’han implementat estratègies per atraure clientela nova, fet serveis d’aparadorisme i imatge interior o ajudat en millorares en el finançament i la tresoreria.

Segons l’Ajuntament, s’han acollit al programa 75 comerços de Ciutat Vella, 59 de l’Eixample, 45 de Sant Andreu i 43 de Sant Martí. Més de 380 establiments van rebre visites presencials i també hi va haver acompanyaments digitals.