Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Unió de Pagesos denuncia “formes irrespectuoses” de tècnics i Guàrdia Civil en les inspeccions

ACN Lleida.-Unió de Pagesos ha traslladat al subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, el malestar de “gran part de la pagesia” davant la suposada actitud “irrespectuosa” d’inspectors de […]

Avatar
Agències 03/07/2020

ACN Lleida.-Unió de Pagesos ha traslladat al subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, el malestar de “gran part de la pagesia” davant la suposada actitud “irrespectuosa” d’inspectors de treball i agents de la Guàrdia Civil a l’hora de dirigir-se als pagesos en el moment d’iniciar el tràmit d’una inspecció a les explotacions. El sindicat demana que es corregeixin el que considera com a “formes inapropiades” i reclama a Inspecció de Treball una actitud més respectuosa per a la pagesia. Així mateix, també asseguren que el sector sempre s’ha mostrat transparent a l’hora de facilitar la documentació requerida així com la feina de dels inspectors.

Unió de Pagesos recorda que en la campanya agrària de l’any passat, de 1.000 inspeccions només es van fer efectives 3 denúncies, i només una va arribar amb sanció.