Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Unió de Pagesos demana a Agricultura que millori el funcionament de les seves oficines comarcals

ACN Lleida.-Unió de Pagesos demana al Departament d’Agricultura una “millora substancial” en el funcionament de les seves oficines comarcals pel que fa als tràmits que necessita la pagesia. El sindicat […]

Avatar
Agències 12/08/2020

ACN Lleida.-Unió de Pagesos demana al Departament d’Agricultura una “millora substancial” en el funcionament de les seves oficines comarcals pel que fa als tràmits que necessita la pagesia. El sindicat ha constatat que, des que va començar el desconfinament, “molts agricultors i ramaders no han pogut fer els tràmits necessaris en aquestes oficines o bé les respostes a les peticions s’han fet amb molts dies de retard”. UP considera “positiva i adient” l’atenció telemàtica per part de les oficines d’Agricultura però recorda que “no tots els pagesos poden accedir-hi sempre”. Per això, demana que es garanteixi l’atenció telefònica durant tots els dies laborables i, en el cas dels tràmits telemàtics, que es facin “amb la màxim agilitat i rapidesa”.

Unió de Pagesos recorda que les oficines comarcals del Departament d’Agricultura formen part d’un servei “essencial i bàsic” en el món rural, i encara més tenint en compte “les dificultats que planteja la situació de pandèmia per a la població”.