Dissabte, 4 de juliol de 2020 - Edició 709
La República

Unes 200 persones tallen l’A-7, l’A-27 i la T-11 a Tarragona

ACN Tarragona.-Unes 200 persones han tallat aquest dimarts al vespre les autovies A-7 i A-27, i la carretera T-11 a Tarragona. Els manifestants havien estat convocats pel Sindicat d’Estudiants dels […]

Avatar
Agències 12/11/2019

ACN Tarragona.-Unes 200 persones han tallat aquest dimarts al vespre les autovies A-7 i A-27, i la carretera T-11 a Tarragona. Els manifestants havien estat convocats pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), l’Assemblea Juvenil de la URV i Batzac-Joventuts Llibertàries al Campus Catalunya de la URV a les set de la tarda, i han decidit fer talls de carreteres. S’han anat desplaçant a peu d’una a l’altra i han acabat a la plaça Imperial Tarraco sense que s’hagin produït incidents, més enllà de retencions puntuals a les vies afectades.

La convocatòria de la protesta demanava portar roba d’abric, calçat còmode, aigua i queviures, amb la intenció “d’aturar la normalitat”. L’acció ha durat en total unes tres hores. Primer s’han dirigit a l’A-7, entrant per l’accés de l’avinguda Catalunya. L’efecte ha estat escàs, ja que només ha afectat una vintena de vehicles en sentit sud perquè els Mossos d’Esquadra ja havien desviat el trànsit anteriorment. Al cap d’uns minuts, els Mossos han fet girar cua als vehicles aturats i han alliberat la via, per la qual cosa els manifestants han començat una marxa en sentit sud amb la intenció d’entorpir el trànsit en altres carreteres.S’han dirigit a l’A-27 i han tallat els dos sentits de la marxa i els dos vials laterals. Tot i que els Mossos hi havien arribat abans, aquí les retencions han estat més significatives. Fins i tot s’han viscut uns moments de tensió amb una dona que viatjava en un vehicle, que s’ha encarat amb alguns manifestants mentre que demanava que la deixessin passar perquè tenia una filla a l’hospital en estat molt greu. Els concentrats finalment li han obert pas. Després d’aproximadament una hora ja quasi no quedava cap vehicle perquè els Mossos han repetit l’acció de l’A-7. Aleshores els concentrats s’han dirigit cap a la T-11, amb la intenció de tornar cap al centre de la ciutat. Aquesta via també ha quedat tallada uns minuts mentre hi passaven els manifestants, que han acabat l’acció a la plaça Imperial Tarraco, on l’han desconvocada.

Relacionats