Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Una trentena de persones participen al minut de silenci per les tres víctimes mortals a l’incendi de la nau de Badalona

ACN Badalona.-Una trentena de persones han participat aquest divendres al minut de silenci en memòria de les víctimes mortals de l’incendi d’una nau industrial al barri del Gorg, a Badalona. […]

Avatar
Agències 11/12/2020

ACN Badalona.-Una trentena de persones han participat aquest divendres al minut de silenci en memòria de les víctimes mortals de l’incendi d’una nau industrial al barri del Gorg, a Badalona. L’Ajuntament ha convocat l’acte en record de les tres persones que van morir per l’abast de les flames en l’antiga fàbrica abandonada. La cita, que s’ha fet a les 18.00 h, l’ha presidit l’alcalde, Xavier García Albiol, i ha comptat amb la presència d’un representant de cada grup municipal, així com del president del grup de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa. Tot i que s’havia previst un dispositiu policial, la trobada s’ha desenvolupat amb total normalitat, si bé s’ha pogut veure un cartell amb el missatge “racisme i indiferència maten”.

La convocatòria ha comptat únicament amb unes primeres paraules adreçades a les persones que s’han aplegat a la plaça per part de l’alcalde, amb què ha traslladat el motiu de la cita. Al punt de les 18.00 h s’ha donat pas a uns segons de silenci, que s’han trencat amb l’aplaudiment dels presents.Mentrestant, segueixen els tràmits per procedir a l’enderroc de la nau industrial, on quatre empreses han presentat la seva proposta a l’Ajuntament. És previst que en les properes hores es pugui determinar qui assumeix l’encàrrec, que té caràcter d’urgència, i que podria començar aquest mateix dissabte.