Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Una tempesta obliga a evacuar un centenar de joves d’un campament de la Vall Fosca al poliesportiu de Tremp

ACN Tremp.-La forta tempesta que ha caigut aquest dimecres a la tarda a la Vall Fosca, al Pallars Jussà, ha obligat a evacuar a 79 joves, d’entre 6 i 18 […]

Agències 08/08/2019

ACN Tremp.-La forta tempesta que ha caigut aquest dimecres a la tarda a la Vall Fosca, al Pallars Jussà, ha obligat a evacuar a 79 joves, d’entre 6 i 18 anys, i catorze monitors del campament El Flamisell, els quals es van dirigir cap al poliesportiu de Tremp, on hi han passat la nit. Poc després d’un quart de cinc de la tarda, els Bombers van rebre una trucada d’un monitor demanat consell sobre com havien d’actuar, al tenir el campament enfangat i algunes tendes desmuntades per l’aigua. Tot i que ningú patia cap risc, els serveis d’emergència van optar per evacuar-los. En l’operatiu hi van participar vuit dotacions i els nens van ser traslladats amb vehicles de Bombers.

Des de l’alberg municipal de Tremp i Creu Roja van facilitar lliteres i mantes perquè els joves poguessin passar la nit amb les millors condicions possibles i per part de Bombers, l’operatiu es va tancar pocs minuts després de dos quarts de deu de la nit. Mentre va durar la tempesta, els joves van decidir confinar-se al menjador. A més, cap d’ells va patir cap risc ni va necessitar assistència mèdica. Després de passar la nit al poliesportiu, aquest dijous han retornat al campament de la Vall Fosca.