Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

Una professora i un alumne pateixen cremades durant un experiment de química a l’institut-escola de Verges

|

- Publicitat -

ACN Verges – Una professora i un alumne de segon curs d’ESO de l’institut-escola de Verges (Baix Empordà) han patit cremades aquest dilluns durant un experiment a la classe de química. Els fets han tingut lloc poc després de les dues de la tarda. Durant la classe, s’estava fent una mescla amb alcohol, sorra, sucre i bicarbonat. Com que la barreja no estava tenint resultats, l’alumne ha tirat més alcohol, fet que ha provocat la flamerada que ha acabat ferint la mestra i l’estudiant. L’alumne ha patit cremades al colze i la docent al pit i al coll. Arran del succés, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat i ha traslladat els dos ferits, en estat menys greu, fins a l’hospital de la Vall d’Hebron.

L’accident ha tingut lloc a l’institut-escola Francesc Cambó i Batlle de Verges, concretament al porxo del pati, durant una classe de química a secundària. Els alumnes experimentaven amb una mescla on, entre d’altres, hi havia alcohol, sucre i bicarbonat. La reacció, però, no ha sortit com estava prevista i ha acabat ferint la mestra i l’estudiant.

Publicitat

L’avís de l’accident s’ha rebut quan faltaven cinc minuts per a un quart de tres de la tarda. El SEM ha enviat al lloc dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, que ha traslladat la mestra fins a l’hospital de la Vall d’Hebron. A l’alumne, se l’ha derivat al mateix centre hospitalari amb una ambulància. Segons informa el SEM, inicialment el seu estat és menys greu.

Els agents de la unitat d’investigació dels Mossos també han anat a lloc per inspeccionar l’aula. La policia ha obert una investigació al voltant del succés, per determinar les causes de l’accident.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió