Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Una nova reunió de famílies sense plaça escolar pública a Barcelona i el Consorci acaba sense gaires avenços

ACN Barcelona.-La Plataforma Proeducació Pública i de Proximitat s’ha tornat a reunir aquest dilluns amb el Consorci d’Educació de Barcelona per tractar de la problemàtica de les famílies que s’han […]

Agències 27/05/2019

ACN Barcelona.-La Plataforma Proeducació Pública i de Proximitat s’ha tornat a reunir aquest dilluns amb el Consorci d’Educació de Barcelona per tractar de la problemàtica de les famílies que s’han quedat sense cap plaça pública als seus barris. Després d’una breu concentració davant del Consorci i dins de les seves oficines d’unes poques desenes de famílies, una petita delegació s’ha reunit amb la gerent, Mercè Massa, però no ha obtingut gaire informació ni respostes concretes a les seves preocupacions. Per això, la plataforma seguirà mobilitzant-se i aquest dimecres hi ha una nova reunió prevista entre la plataforma, ajudada per la Fapac, i el Consorci.

En acabar la trobada, Joan Lluís Llambies, un dels pares afectats, ha explicat que n’ha sortit amb un “regust agredolç”, ja que han pogut saber que hi ha 17 famílies al districte de Sants-Montjuïc sense plaça pública, però encara no tenen prou informació sobre les possibles reubicacions. “El sistema hauria de ser més transparent i no deixar les famílies amb incertesa durant dos mesos”, ha explicat. “Ens sentim desemparats per un sistema pervers, i no és just”, ha afegit. A més, a banda de les solucions puntuals, volen una solució més general perquè el problema no es reprodueixi cada any.