Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Una nova passarel·la connecta el sud i el nord de Sant Andreu de la Barca

ACN Sant Andreu de la Barca.-Sant Andreu de la Barca ha eliminat una antiga barrera arquitectònica i ha millorat la comunicació del nord i del sud de la ciutat amb […]

Avatar
Agències 04/12/2019

ACN Sant Andreu de la Barca.-Sant Andreu de la Barca ha eliminat una antiga barrera arquitectònica i ha millorat la comunicació del nord i del sud de la ciutat amb la posada en funcionament d’una passarel·la que connecta el centre amb el Parc Central. La construcció de la passarel·la ha tingut un pressupost de gairebé mig milió d’euros i ha comptat amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat que “la posada en marxa de la passarel·la salva una barrera arquitectònica històrica i facilita la comunicació entre la zona del riu i la de la muntanya”.

En el marc de les obres per a la construcció de la passarel·la s’han fet els treballs necessaris per a la cobertura del Canal Sedó a la zona del Parc Central, donant resposta d’aquesta manera a una altra necessitat de la població.