Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Una nova associació hotelera vol potenciar reclams alternatius al “sol i platja” a la demarcació de Tarragona

ACN Tarragona.-Potenciar el turisme interior, urbà i de negocis, i deslligar la demarcació de Tarragona d’un concepte de destinació estacional de vacances i de sol i platja. Aquest és l’objectiu […]

Avatar
Agències 14/12/2020

ACN Tarragona.-Potenciar el turisme interior, urbà i de negocis, i deslligar la demarcació de Tarragona d’un concepte de destinació estacional de vacances i de sol i platja. Aquest és l’objectiu de la nova Associació Hotelera de la Província de Tarragona, una organització sectorial adscrita a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT), que s’ha presentat aquest dilluns i que compta amb més de 130 associats. “Volem trencar amb la visió que la província només recau en Salou, Cambrils i la Pineda. Cal capgirar la marca de territori i que tots ens hi sentim representats”, ha reivindicat el seu president, Magí Mallorquí. D’altra banda, l’ens demana que es permeti la mobilitat provincial de cap de setmana com més aviat millor.

La nova associació hotelera ha presentat aquest dilluns la seva junta, que està formada per representants de 20 establiments hotelers d’arreu del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. L’acte s’ha fet a l’amfiteatre romà de Tarragona i ha comptat amb l’assistència de la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé.