Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Una mostra que explora l’arquitectura de La Capella inaugura la 12a edició del Barcelona Producció

ACN Barcelona.-Quinze treballs integren el Barcelona Producció 2019-2020, en una edició que dona el tret de sortida aquest dimarts amb la mostra ‘Turba Turbo’ de Martin Llavaneras, que explora l’arquitectura […]

Avatar
Agències 03/12/2019

ACN Barcelona.-Quinze treballs integren el Barcelona Producció 2019-2020, en una edició que dona el tret de sortida aquest dimarts amb la mostra ‘Turba Turbo’ de Martin Llavaneras, que explora l’arquitectura de La Capella. La dotzena edició, que s’allargarà fins a principis del 2021, comptarà amb projectes dels artistes Pere Llobera, Lola Lasurt, Caterina Almirall, Site Size (Elvira Pujol Masip i Joan Vila Puig), Consol Llupià, Marc O’Callaghan, Agustín Ortiz Herrera, Cloe Masotta, Laura Torres, Nieves Correa, Cicuta, Guim Camps i Daniel Moreno Roldán. Una peça de tots aquests projectes es mostrarà permanentment a l’Espai Índex. Com a novetat, aquest any s’ha incorporat la categoria de mediació, que desenvoluparà Jordi Ferreiro amb el projecte ‘εξέδρα (Exedra) – L’art com a eina d’equiparació social’.

Fins al 16 de febrer es podrà veure l’exposició inaugural, ‘Turba Turbo’, de Martin Llavaneras, que concep l’arquitectura de La Capella com una escultura feta de terrossets de sorra.Barcelona Producció és un programa que des del 2006 té com a objectiu incentivar la producció en l’àmbit artístic contemporani. Promou la participació d’artistes, comissaris, crítics, investigadors i altres professionals centrats en l’art i la cultura contemporània a través d’una convocatòria oberta i una selecció de projectes que fa un jurat independent format aquesta edició per Joan Casellas, Antònia Folguera, Latitudes (Max Andrews i Mariana Cánepa), Alexandra Laudo i Mireia Sallarès.