Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Una lona de grans dimensions del Primavera Sound amb el lema ‘Alegria!’ apunta a un retorn dels Antònia Font

ACN Barcelona.-El Primavera Sound ha penjat una lona de grans dimensions al carrer Mallorca amb Rambla Catalunya de Barcelona amb el lema ‘Alegria!’ i un codi QR que enllaça al […]

Avatar
Agències 14/05/2021

ACN Barcelona.-El Primavera Sound ha penjat una lona de grans dimensions al carrer Mallorca amb Rambla Catalunya de Barcelona amb el lema ‘Alegria!’ i un codi QR que enllaça al web esevident.com. El link redirigeix a la imatge d’una carta d’ajust que anticipa un anunci per dimecres que ve, data en què el festival farà pública la programació del 2022. El cartell ha generat tot tipus d’especulacions, ja que s’hi pot llegir ‘Primavera Sound 202X2’, una fórmula que podria confirmar la notícia avançada per Reuters que el festival es faria en dos caps de setmana. Alhora, la paraula ‘alegria’ podria fer referència a la banda Antònia Font i la celebració del 20è aniversari del disc homònim, ‘Alegria’.

‘És evident’, a més, és un fragment de la lletra de la cançó que dona nom al disc. Les dues paraules queden recollides en la tornada d”Alegria’: “Es municipals, és evident, fan aparcar bé sa gent. I alegria, ses velles se xapen de riure, es dies s’acaben i es fars il·luminen ses góndoles entre ses cases”.Anònia Font es va dissoldre el 2013, però ja va fer una actuació excepcional de retornan als escenaris el 2018, amb motiu del Concert per la Llibertat d’Expressió a Palma.