Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Una fuita d’amoníac en una empresa de Lleida obliga posar en alerta el PLASEQCAT durant unes hores

ACN Lleida.-Una fuita d’amoníac en una empresa de Lleida ha obligat a posar en alerta el Pla d’emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) aquest diumenge. El vessament ha […]

Agències 13/06/2021

ACN Lleida.-Una fuita d’amoníac en una empresa de Lleida ha obligat a posar en alerta el Pla d’emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) aquest diumenge. El vessament ha deixat un treballador ferit lleu amb problemes respiratoris però ha estat donat d’alta in situ pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’accident s’ha produït a l’empresa Frilesa, ubicada al carrer del Camí de Picos de la capital del Segrià, segons ha informat Protecció Civil. El PLASEQCAT s’ha activat en fase d’alerta aquesta tarda i s’ha desactivat sobre les 21.45 de la nit.

La fuita ha tingut lloc en un dipòsit i no ha afectat l’exterior de la indústria. Els serveis d’emergències han estat alertats a les 18.03 de la tarda i s’han activat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han accedit a les instal·lacions degudament equipats i han pogut tancar les vàlvules per controlar la fuita.