Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Una exposició del fotògraf Txema Salvans mostra a Vic la “sobreexplotació” del litoral des dels espais d’oci

ACN Vic – El fotògraf barceloní Txema Salvans mostra en una exposició a Vic la “sobreexplotació” del litoral mediterrani tot posant el focus en els espais d’oci a tocar de […]

Agències 03/03/2023

ACN Vic – El fotògraf barceloní Txema Salvans mostra en una exposició a Vic la “sobreexplotació” del litoral mediterrani tot posant el focus en els espais d’oci a tocar de les platges. L’artista, que treballa fora dels circuits habituals del fotoperiodisme, presenta ‘Perfect Day’ on a través d’una quarantena de fotografies recull una mirada crítica sense la presència del mar i allunyada dels paisatges i platges idíl·liques. La proposta, que es va publicar com a llibre en plena pandèmia, fa un recorregut des del litoral gironí fins a Algesires després de 15 anys de feina. Després de Vic, es podrà veure a altres espais i centres d’arts visuals d’arreu del territori dins del programa d’exposicions itinerants d’arts visuals del Departament de Cultura.

Segons l’artista, aquest treball vol interpel·lar l’espectador perquè decideixi el sentit final de l’obra, que es mou entre la tragèdia i la comèdia. ‘Perfect Day’ està produïda per la Fundació Foto Colectania i impulsada pel Departament de Cultura. Es podrà veure fins al 29 d’abril a l’ACVIC Centre d’Arts Contemporànies de Vic.