Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Una explosió en un pis del Raval deixa al descobert un magatzem de drogues

ACN Barcelona.-Una explosió en un pis del Raval de Barcelona dimarts passat va deixar al descobert un magatzem de drogues, segons informa ‘La Vanguardia’ i ha confirmat l’ACN. L’incendi es […]

Avatar
Agències 05/03/2021

ACN Barcelona.-Una explosió en un pis del Raval de Barcelona dimarts passat va deixar al descobert un magatzem de drogues, segons informa ‘La Vanguardia’ i ha confirmat l’ACN. L’incendi es va produir en un habitatge del carrer Picalquers i un cop es van apagar les flames, els Mossos van descobrir diversos tipus de drogues al seu interior. En van trobar als punts menys afectats per les flames i a la nevera i es va decidir activar els mossos especialitzats en la investigació d’incendis. La unitat d’investigació va sol·licitar al jutge de guàrdia una autorització per fer un registre de l’immoble l’endemà. Després de custodiar l’immoble tota la nit, l’entrada i registre es va fer dimecres. Hi ha un detingut, un jove que vivia al domicili per vigilar la droga.

El jove es va presentar durant el registre i va explicar que rebia 400 euros al mes per viure en al pis i cuidar del material sense fer preguntes. Els Mossos sospiten que el foc es va originar en un antic endoll que hi havia sobre un llit, segons ‘La Vanguardia’.Durant l’entrada, es van incautar importants quantitats d’speed, èxtasis, cocaïna i marihuana. A aquesta droga se li ha de sumar la que es va cremar. Part d’aquesta droga estava en un fals sostre que va caure després de les tasques d’extinció.