Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Una cinquantena de persones segueixen a la ‘rave’ de Cervià de Ter

|

- Publicitat -

ACN Cervià de Ter – Una cinquantena de persones segueixen a la ‘rave’ de Cervià de Ter (Gironès) aquest dilluns al migdia, tot i que es preveu que a la tarda acabin marxant tots. De moment, ja han desmuntat l’escenari i els pocs que queden recullen les escombraries i les tendes de campanya on han estat dormint aquests dies. Malgrat tot, la música segueix activa en algunes furgonetes que hi ha en el descampat entre els termes municipals de Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls i Flaçà. Els Mossos d’Esquadra mantenen els accessos tallats i identifiquen a tots aquells qui surten del recinte, a banda de fer tests de droga i alcoholèmia.

L’ambient de Cervià de Ter sembla haver-se relaxat des d’aquest dilluns al matí després de la ‘rave’ multitudinària que han organitzat aquesta Setmana Santa en un descampat. En aquesta festa il·legal s’hi han arribat a aplegar fins a 300 persones, segons han informat els Mossos d’Esquadra, tot i que aquest dilluns a primera hora la majoria d’ells ja han anat marxant.

Publicitat

A hores d’ara en queden una cinquantena que segueixen a la zona. De moment ja no hi ha ni l’escenari ni cap de les veles que s’hi podien veure durant aquests dies. Tot i així encara es pot escoltar la música que les poques furgonetes i autocaravanes que queden mantenen activa.

I a ritme de la música, la gent segueix desmuntant les tendes de campanya i omplint el cotxe. D’altres ordenen les furgonetes o es renten amb garrafes d’aigua. Un ambient que denota com la festa il·legal està a punt de finalitzar-se després de més de tres dies.

De fet, es preveu que aquesta tarda acabin de marxar les poques persones que queden. Mentrestant, però, els Mossos d’Esquadra mantenen els accessos per carretera tallats. Tots aquells que surten de la festa són identificats i els fan un test d’alcoholèmia i drogues.

Alguns dels assistents a la festa asseguren que es quedaran fins que no marxi la policia. D’altres ja busquen rutes alternatives que els permetin salvar-se del control de Mossos d’Esquadra. Tots ells però manifesten la seva intenció de marxar aquest mateix dilluns.

<strong>Baixa el volum de la música</strong>

De lluny, la música ja no se sent i això ha donat una treva als veïns dels pobles propers -Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls, Flaçà i Sant Joan de Mollet- que portaven diverses nits sense poder aclucar l’ull. Els alcaldes dels consistoris de la zona asseguraven aquest divendres que se sentien impotents per no poder posar fi a la festa.

Es preveu que aquesta setmana els alcaldes demanin una trobada amb el Departament d’Interior per poder abordar aquest problema.

<strong>El propietari del terreny denuncia els organitzadors</strong>

El propietari del terreny on s’ha fet la ‘rave’ ha presentat una denúncia contra els organitzadors per haver ocupat l’espai sense tenir-ne el permís. Aquest dissabte l’alcaldessa de Cervià de Ter va poder localitzar-lo per comunicar-li que s’hi estava fent una festa il·legal en la zona propera al riu Ter.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió