Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Una campanya de microdonacions permet que infants i adolescents en risc d’exclusió tinguin casals d’estiu a Badalona

ACN Badalona.-La Fundació Salut Alta ha engegat una campanya de microdonacions per finançar el casal d’estiu d’un centenar de nens i adolescents del barri. Segons l’entitat, aquestes activitats són “essencials” […]

Avatar
Agències 13/07/2020

ACN Badalona.-La Fundació Salut Alta ha engegat una campanya de microdonacions per finançar el casal d’estiu d’un centenar de nens i adolescents del barri. Segons l’entitat, aquestes activitats són “essencials” perquè joves en risc d’exclusió que han viscut el confinament en situacions de “desprotecció” puguin gaudir d’espais de socialització i creixement: “Necessiten raons educatives i segures per tornar a sortir de casa”. En aquest sentit, la directora de la Fundació, Maria Nadeu, assegura que desconfinar-se en un barri com la Salut “no és tan fàcil” com fer-ho en altres barris de la ciutat i defensa que els joves de la Salut puguin gaudir d’un espai que els permeti sortir d’entorns familiars complexos.

La campanya de microdonacions que s’ha posat en marxa serveix per finançar el 15% del cost dels casals d’estiu. Els beneficiaris són 60 nens de primària i 30 adolescents, que participaran dels casals a la ciutat, i una vintena de joves que faran quatre dies de colònies a Ogasas (Ripollès).