Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Un veí de Cassà de la Selva salva la vida gràcies a l’actuació dos agents de Policia Local i un ciutadà

ACN Cassà de la Selva – Un veí de Cassà de la Selva (Gironès) ha salvat la vida gràcies a la ràpida actuació d’un altre veí i dos agents de […]

Agències 05/10/2022

ACN Cassà de la Selva – Un veí de Cassà de la Selva (Gironès) ha salvat la vida gràcies a la ràpida actuació d’un altre veí i dos agents de la Policia Local. Els fets van passar el 21 de setembre. Un home que estava al seu costat fent un cafè va veure que no respirava i li va intentar fer una primera reanimació. Tot seguit, van arribar els agents que el van assistir amb maniobres pulmonars i i van col·locar un desfibril·lador DEA. Gràcies a la seva intervenció, van poder reanimar-lo i el pacient va ser traslladat al Trueta amb pronòstic greu però estable. Unes setmanes després i ja recuperat, el veí ha volgut agrair als policies i al seu veí que l’assistissin explicant la seva experiència a la ràdio municipal i reunint-se amb ells.

El consistori també va agrair la feina feta als dos agents en el ple de la setmana passada i el SEM per la seva banda, també va felicitar els agents per la bona actuació. Casualment, uns dies més tard la Policia Local i la Brigada Municipal van fer un curset de primers auxilis que ja tenien programat. I és que els agents es troben sovint amb situacions complexes. De fet, el mateix 21 de setembre van haver d’atendre un altre veí amb una ferida per una radial.