Dimecres, 3 de març de 2021 - Edició 951
La República

Un trentena de ceramistes confirmen la participació a Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc

ACN Montblanc.-Un trentena de ceramistes confirmen la participació a Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc. L’any passat el certamen, en la seva 18a edició, es va haver d’ajornar […]

Avatar
Agències 22/02/2021

ACN Montblanc.-Un trentena de ceramistes confirmen la participació a Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc. L’any passat el certamen, en la seva 18a edició, es va haver d’ajornar per la covid-19. Fa unes setmanes es va trametre una comunicació a tots els ceramistes que havien estat escollits per a l’edició de l’any passat per tal de confirmar si encara estaven en disposició de prendre part en el festival. Malgrat el clima d’incertesa, els vint-i-set ceramistes escollits han confirmat que, si les condicions sanitàries ho permeten, es donaran cita en aquesta trobada. La 18a edició de Terrània està previst que se celebri els dies 24, 25 i 26 de setembre.

A causa de la pandèmia, el juny de 2020 es va anunciar que no tindria lloc en el darrer cap de setmana de setembre i que es posposava a 2021. Els primers mesos de l’any passat, durant el confinament, l’Àrea de Turisme de Montblanc no va deixar de fer les tasques habituals relacionades amb l’organització de Terrània. És per això que ja es coneixia el nom del ceramista convidat per a l’exposició central, es disposava del cartell de l’esdeveniment, s’havien programat bona part de les activitats a fer i va tenir lloc la selecció dels ceramistes participants. Això ha fet que enguany les tasques d’organització d’aquest festival adreçat a ceramistes i públic aficionat a la ceràmica artística s’hagin programat d’una altra manera.