Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Un transportista encalla un camió de gran tonatge entre dos carrers del centre de Sant Pol de Mar

ACN Sant Pol de Mar.-El conductor d’un camió de gran tonatge ha encallat el seu vehicle entre dos carrers del centre de Sant Pol de Mar (Maresme), provocant nombroses destrosses. […]

Agències 06/08/2019

ACN Sant Pol de Mar.-El conductor d’un camió de gran tonatge ha encallat el seu vehicle entre dos carrers del centre de Sant Pol de Mar (Maresme), provocant nombroses destrosses. L’home ha donat negatiu al control d’alcoholèmia i positiu al test de drogues, si bé una segona prova d’estupefaents ha resultat negativa i ara caldrà comprovar l’analítica al laboratori. El transportista ha accedit al carrer Consolat del Mar en direcció el carrer Nou a dos quarts de sis del matí, fent cas omís a les restriccions de trànsit per a grans camions. Al seu pas, ha tirat a terra diverses motocicletes i ha trencat alguns cornises d’habitatges, alhora que ha fet malbé canonades d’aigua i gas. L’home ha intentat avançar però el vehicle ha quedat encaixat entre els carrers, sense possibilitats de maniobrar.

La Policia Local de Sant Pol de Mar, els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat han treballat durant tot el matí per retirar el vehicle.