Dimarts, 9 d'agost de 2022 - Edició 1475
La República

Un Suprem dominat per jutges ultraconservadors anul·la l’avortament als EUA

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’: “El Tribunal Supremo de EE UU deroga el derecho al aborto”. I a sota: “Al menos 5 muertos y […]

Agències 25/06/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’: “El Tribunal Supremo de EE UU deroga el derecho al aborto”. I a sota: “Al menos 5 muertos y 76 heridos en un intento masivo de entrar en Melilla”. ‘El Periódico’ fixa la mirada en la recerca científica: “La burocràcia i la falta de fons frenen les teràpies anticàncer”. I al costat: “Caos i tragèdia en l’assalt a Melilla”. ‘El Punt Avui’, a l’entorn de la candidatura fallida per als Jocs Olímpics d’hivern del 2030: “El Pirineu es reivindica”. A la fotografia principal: “Tornen els castells de nou amb folre a Valls”.

‘La Vanguardia’ se’n va a la frontera africana d’Espanya: “Rabat reprimeix amb duresa el primer gran assalt a Melilla després del gir de Sánchez”. I a sota: “Un Tribunal Suprem ultraconservador deroga el dret a l’avortament als EUA”.

‘La Razón’, amb una decisió judicial de gran abast a l’Amèrica del nord: “El Supremo deroga el derecho al aborto en Estados Unidos”. I en segon terme: “Un asalto masivo a la valla de Melilla deja decenas de inmigrantes muertos”.

‘Ara’, amb el canvi de paradigma en la interrupció de l’embaràs als EUA: “L’avortament ja no és un dret als Estats Units”. I a sota, un dia en la vida d’un sensesotre: “No interessem a ningú”.

‘ABC’ supervisa l’activitat política del president del govern espanyol: “Sánchez activa en apenas 24 horas planes para controlar el TC, Indra y el INE”. A la fotografia de portada, dues joves antiavortistes s’abracen davant la seu del Tribunal Suprem dels EUA: “El aborto deja de ser un derecho constitucional en Estados Unidos”.