Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Un nou podcast repassa el sistema d’innovació del restaurant elBulli amb el xef Ferran Adrià

ACN Barcelona – Un nou podcast repassa el sistema d’innovació del restaurant elBulli amb el xef Ferran Adrià. Es tracta d’un nou projecte que porta per títol ‘Innovar és de […]

Agències 12/04/2022

ACN Barcelona – Un nou podcast repassa el sistema d’innovació del restaurant elBulli amb el xef Ferran Adrià. Es tracta d’un nou projecte que porta per títol ‘Innovar és de valents’, s’ha estrenat aquest dimarts i consta de vuit capítols que s’emetran de forma setmanal. L’objectiu és compartir el mètode de l’equip del restaurant perquè altres empreses i sectors puguin aplicar-lo als seus propis projectes i organitzacions. A cada entrega hi haurà una conversa entre Ferran Adrià i el professor d’Esade Marcel Planellas, amb una durada d’entre 20 i 25 minuts, i posteriorment s’extrauran les dues principals conclusions i es formularan tres preguntes als seguidors.

Tal com ha explicat Adrià, el podcast pretén ser una invitació “per passa a l’acció”, sense tenir por de auditar “el sistema d’innovació d’un projecte o una organització”. En la mateixa línia s’ha expressat Planellas, destacant que s’ha volgut “donar a conèixer una altra part decisiva i fins ara desconeguda del procés d’elBulli”